← Strona główna Grupy PFR

Przedłużenie okresu trwania postępowania kwalifikacyjnego na stanowisko Prezesa Zarządu PFR Operacje

PFR S.A.

Nadzwyczajne Zgromadzenie Wspólników spółki PFR Operacje sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie podjęło decyzję o przedłużeniu okresu trwania postępowania kwalifikacyjnego na stanowisko Prezesa Zarządu PFR Operacje. Wydłużony został termin przyjmowania zgłoszeń do dnia 23 sierpnia 2024 r. do godz. 12:00, a otwarcie zgłoszeń nastąpi w tym samym dniu po godz. 12:00. Rozmowy kwalifikacyjne z kandydatami spełniającymi warunki formalne zawarte w ogłoszeniu, będą przeprowadzane w siedzibie PFR S.A. nie wcześniej niż od dnia 26 sierpnia 2024 r. z zastrzeżeniem, że o dokładnej dacie, miejscu i godzinie przeprowadzenia rozmów, kandydaci spełniający wymogi formalne, zostaną powiadomieni telefonicznie lub na adres poczty elektronicznej wskazany w zgłoszeniu kandydata.

Kandydaci zainteresowani uczestnictwem w postępowaniu kwalifikacyjnym mogą, na pisemny wniosek złożony w terminie do dnia 14 sierpnia 2024 r., zapoznać się w siedzibie PFR, ul. Krucza 50, 00-025 Warszawa, w dni robocze, w godzinach od 09:00-15:00, e-mail: [email protected], z następującymi dokumentami: (i) Aktem Założycielskim Spółki, (ii) sprawozdaniem finansowym za rok 2023 wraz z opinią audytora.

Postępowanie kwalifikacyjne odbywa się w oparciu o § 16 ust. 2 Aktu założycielskiego spółki PFR Portal PPK sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, w związku z art. 22 ustawy z dnia 16 grudnia 2016 roku o zasadach zarządzania mieniem państwowym (tj. Dz. U. z 2024 r., poz. 125).

Zachęcamy do zapoznania się z pełną treścią ogłoszenia.

PFR S.A.
NATO szuka rozwiązań technologicznych wśród polskich startupów – do zdobycia 300 tys. Euro.
Przedłużenie okresu trwania postępowania kwalifikacyjnego na stanowisko Prezesa Zarządu PFR Portal PPK

Zainteresują Cię również

Warunki RODO